• Lorem ipsum
Alle sieraden worden met zorg verpakt. Is je bestelling meer dan €20? Dan versturen wij standaard kosteloos met reguliere brievenbuspost, binnen 24 uur na ontvangst van de betaling. Is je bestelling geplaatst op werkdagen voor 15:00 uur dan versturen wij je bestelling nog dezelfde dag.

De verpakking bestaat uit een discreet brievenbusdoosje. Wil je je post ontvangen met een traceercode dan kan dit uiteraard ook. In het tabel hieronder staan de meerprijzen vermeldt.

 Verzenden binnen Nederland en EU:
Bestellingen onder de €20€1.65levertijd 1 werkdag*

Boven €20 verzenden we gratis

€0,00levertijd 1 werkdag*

 

traceerbare post België

€8.751 á 2 werkdagen*

 rest Europa

€152 á 3 werkdagen*
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Helaas versturen wij geen brievenbuspost meer naar België. De levertijden van BPost zijn te onbetrouwbaar. Wij hebben hierdoor besloten om uitsluitend nog met traceerbare post naar België te verzenden.

*Levertijd is afhankelijk van postnl. In drukke tijden of bij storingen kan het bezorgen langer duren. ZilverVoorJou kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Is je bestelling na 5 werkdagen nog niet bezorgd neem dan contact met ons op.
 
Afhalen
Vind je verzenden maar niets en haalt je het liever op? Dat kan ook!
Afhalen kan uitsluitend op afspraak aangezien de sieraden niet op het adres aanwezig zijn.
Mail voor een afspraak om het sieraad af te halen: info@zilvervoorjou.nl 
 

Retourneren

Heb je je bestelling ontvangen maar is het toch niet wat je had verwacht? Geen probleem. Vanaf het moment dat je bestelling is bezorgd heb je een zichttermijn van 14 dagen. 

Je wilt iets retour sturen? Meldt altijd je retour. Dit kan op 2 manieren:

- Heb je een klantaccount? Meldt je retour in Myaccount.

- Geen account? meldt je retour via de mail aan info@zilvervoorjou.nl

Je ontvangt van ons een mail voor je retour.

  • LET OP: Gebruikte, gedragen, beschadigde items of items die buiten de retour termijn worden verzonden nemen wij niet retour.
  • De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening
  • Retouren in een normale envelop worden niet geaccepteerd. Tip: hergebruik de verpakking waarin het artikel is gestuurd.

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. (Bij een gedeeltelijke retour van je bestelling worden de verzendkosten niet vergoed). De kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ZilverVoorJou geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via info@zilvervoorjou.nl of meldt je retour in Myaccount Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.